Το βίντεο Αποκάλυψη

Η ιστορία σας:

Οι ονομαστικές γιορτές, τα γενέθλια, οι επέτειοι και διάφορες περιστάσεις, μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για ευχές αλλά και.. αποκαλύψεις! Στείλτε μας, πρώτα από ολα, την περίπτωση που αποτέλεσε για εσάς αφορμή (Αγίου Βαλεντίνου, γενέθλια κτλ).

Στη συνέχεια, περιγράψτε μας την ιστορία που ζήσατε με το άτομο στο οποίο θέλετε να αποστείλετε το βίντεο. Πείτε μας, με δικά σας λόγια, τι νιώθετε για εκείνο και τι είναι αυτό που θα θέλατε να του πείτε. 

Αν, για παράδειγμα, νιώθετε ερωτευμένος/η με κάποιον φίλη/ο σας αλλά δε ξέρετε πως να του/της το πείτε. Αν κάνετε παρέα εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι σχέσεις είναι μόνο φιλικές και δε μπορείτε να εκφράσετε άμεσα τα δικά σας συναισθήματα. Μήπως αυτό το άτομο γιορτάζει και εκτός από ευχές, θα θέλατε να του μιλήσετε ανοιχτά; Γράψτε μας για εκείνον/η, για εσάς και όσα νιώθετε, και σημειώστε τι θα θέλατε να μάθει. 

Όλα τα παραπάνω, εμείς θα τα μεταμορφώσουμε σε βίντεο. Θα προσθέσουμε σχετικές εικόνες και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Με διακριτικότητα και σεβασμό σε κάθε ιστορία και συναίσθημα, θα “αφουγκραστούμε” όσα νιώθετε και θα βάλουμε λέξεις και φράσεις που θα εκφράζουν με ακρίβεια όσα μας γράψατε. Όλα αυτά μαζί, θα τα προσθέσουμε στο βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς. 

Το κάθε βίντεο παραδίδεται μόνο στον παραλήπτη. Τα στοιχεία της κάθε ιστορίας δε δημοσιεύονται, ούτε χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους.

Κάθε βίντεο είναι μοναδικό, όπως και κάθε ιστορία!

Φτιάξε ένα βίντεο αποκάλυψη

Τιμή γνωριμίας 10€

Η αξία του πρoσωποποιημένου βίντεο είναι τελική
και περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους.

Όσα θέλει η καρδιά σου να πει...

Η ιστορία σας...
Στείλε μας περιληπτικά την ιστορία σας και όσα θέλεις να εξομολογηθείς…
Οι φωτογραφίες
Στείλε μας φωτογραφίες από στιγμές που μοιραστήκατε

(προαιρετικά)

Η προετοιμασία
Εμείς θα ετοιμάσουμε το προσωποποιημένο βίντεο.
Η αποκάλυψη
Το βίντεο είναι έτοιμο και μπορείς να το στείλεις στον/στην αγαπημένο/νη σου!

Κάνε την παραγγελία και σε 48 ώρες θα λάβεις στο e-mail σου το προσωποποιημένο βίντεο

Loading
stripe

Συχνές Ερωτήσεις

Τα βίντεο που δημιουργούμε μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα χαρίσετε σε όποιον αγαπάτε. Δημιουργούμε βίντεο με διαφορετικό περιεχόμενο ανάλογα με τον παραλήπτη. Μπορείτε να τα προσφέρετε στην οικογένεια, στον/ην σύντροφό σου, στους φίλους ή ακόμη και να δημιουργήσετε ένα προσωποποιημένο βίντεο- ανάμνηση για τον εαυτό σας.

Όλα μας τα βίντεο δημιουργούνται αποκλειστικά από εμάς με έμπνευση από τις δικές σας 

αφιερώσεις και ιστορίες. Κάθε βίντεο είναι προσωποποιημένο και μοναδικό για τον κάθε παραλήπτη ξεχωριστά.

Τα βίντεο μας έχουν διάρκεια 2.00- 3.00 λεπτά ανάλογα με την κατηγορία που θα επιλέξετε. 

Το βίντεο έκπληξη εμπεριέχει έτοιμες εικόνες και μουσική, δικές μας φράσεις και στιχάκια, με τα δικά σας ονόματα και τις αφιερώσεις.

Το βίντεο ανάμνηση που θα παραλάβετε αποτελεί photo slide δικών σας φωτογραφιών, τις οποίες επεξεργαζόμαστε κατάλληλα και προσθέτουμε μουσική.

Το βίντεο αποκάλυψη αποτελείται από φωτογραφίες και μουσική δικής μας επιλογής που ταιριάζουν ξεχωριστά στην κάθε ιστορία. Προσθέτουμε όσα έχετε γράψει με την κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να το προσφέρετε σε όποιον θέλετε να “αποκαλύψετε” όσα νιώθετε.

Αποστέλλουμε το βίντεο που έχετε επιλέξει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που συμπληρώσατε στα στοιχεία της φόρμας κατά την παραγγελία.

Όλα μας τα βίντεο αποστέλλονται σε 48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Δημιουργούμε προσωποποιημένα βίντεο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Σύντομα θα προστεθούν και άλλες γλώσσες

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση αυτής. Επιπλέον, αν δεν παραλάβετε το βίντεο εντός του προβλεπόμενου χρόνου, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική και πιστωτική κάρτα(Visa, Mastercard, American Express)